Otvorená elektráreň v Jaslovských Bohuniciach

19.06.2015

Populárna víkendová akcia prináša zábavu, súťaže aj poučenie o závodoch, ktoré vyrábajú elektrinu pre Slovensko.

Slovenské elektrárne už deviaty rok otvárajú brány svojich závodov pre verejnosť. Séria obľúbených podujatí Otvorená elektráreň pokračuje v sobotu 20. júna 2015 v Jaslovských Bohuniciach.

Podujatie Otvorená elektráreň s bohatým kultúrnym programom, občerstvením a množstvom atrakcií je ideálnym tipom pre sobotný rodinný výlet. Pripravená je bicyklová show, vedomostná súťaž o energii či karaoke, ale aj vystúpenia superstaristov, detských súborov či ocenenie subjektov regiónov elektrární symbolickým šekom. Návštevníkov bude sprevádzať podujatím Ludvig Bagin a na pódiu v parku vystúpi populárny Martin Madej.

V Jaslovských Bohuniciach prebehne zároveň aj opakujúce sa podujatie V Bohunicách pri kaštieli, spojené s koncertmi, tanečnými show a divadelným predstavením Jánošík po tristo rokoch od Radošinského naivného divadla v amfiteátri.

Termíny podujatí Otvorená elektráreň

AE Bohunice V2 20. jún Jaslovské Bohunice
PVE Liptovská Mara 27. jún Liptovská Mara

Populárna víkendová akcia prinesie zábavu, súťaže aj poučenie o závodoch, ktoré vyrábajú elektrinu pre Slovensko so zameraním na bezpečnosť – ukážky práce hasičov a záchranného systému. Od prvého ročníka v roku 2007 navštívilo Otvorené elektrárne takmer 100-tisíc ľudí.

Podujatie plne financujú Slovenské elektrárne, a.s. Viac informácií o podujatí V Bohunicách pri kaštieli nájdete na www.jaslovskebohunice.sk.